Löprunda på vilodagen

Idag har det varit ganska mycket en slödag, och det passar ju ganska bra på vilodagen, egentligen! Jag och Lai Jee påbörjade dagen med en löprunda runt sjön i Harburgs stadspark, det var en rätt bra löpslinga, grusunderlag och lite lagom kuperat. Det var rätt skönt med en löprunda i höstsolen dessutom, som kontrast till alla utekvällar tidigare i veckan.

Efteråt när bägge hade duschat och käkat såg vi oss om i de två shoppingcentrena som ligger precis här, det var ungefär det som var öppet, för standard i Tyskland verkar vara att affärer är stängda på söndagar. Vi kollade lite olika sko- och sportaffärer och Media Markt förstås, och slutligen en mataffär för att handla mat. Det var en riktigt stor mataffär, i två våningar, ungefär som ICA Maxi i utbud. Den var en bit dyrare än till exempel Lidl på många saker, men fortfarande billigare än vad man är van vid som svensk.

I och med att det inte hänt så mycket idag så blir heller texten inte så lång, men jag tog en bild på en väldigt fin ost i mataffären i vilket fall!

Björnost :)!

Björnost :)!

3 tankar på “Löprunda på vilodagen

    • Ja, vi var faktiskt ute och sprang imorse med, det är gött när man har en träningskompis vettu :)! Det finns massor med butiker, märkesbutiker finns det mesta av och annars stora butiker med alla grejer. Det finns New Yorker precis där jag bor bl.a.
      XOXO bro

  1. Ser fram emot alla trevliga affärer vi kan besöka när vi hälsar på dig. Håller också med om att det är bra att du kommit igång med lite fysisk aktivitet, verkar behövas som motvikt till dina andra sysselsättningar, som det varit hittills i alla fall.
    Kan hälsa från Christina,din gamla tyskalärare, hon har uppenbarligen varit en bra pedagog eftersom du klarar dig bra med dina tyskakunskaper…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s